지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS ANS DISCUSSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Phenolic Compound Extraction from Buckwheat Leaves by Subcritical Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Enhancement of Phenolic Production and Antioxidant Activity from Buckwheat Leaves by Subcritical Water Extraction
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Comparison of the active ingredients and antioxidant activity of four different types of pumpkins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study of sugar production from rice husk based on the impact of subcritical water and enzymatic hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
호박잎 분말을 첨가한 스폰지 케이크의 품질 특성, 항산화 활성 및 저장 기간에 따른 노화 억제 효과
한국식품영양학회지
2016 .12
Comparison of Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Small Berry Fruits Produced in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physiological Activities and Bioactive Compound from Laver (Pyropia yezoensis) Hydrolysates by Using Subcritical Water Hydrolysis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Influence of High Hydrostatic Pressure Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of Aged ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
대두(Glycine max L. Merrill)와 호박(Cucurbita moschata Duch.) 씨를 이용하여 제조한 호박씨 두부의 품질 및 조직감 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Effect of subcritical water process on the structure and antioxidant properties of milk proteins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant and Antihypertensive Activities of Grains in Relation to Phenolic Compound and Amino Acid contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physiological Activities of Pumpkin Extracts Fermented by Bacillus spp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
전분 첨가 호박 페이스트의 저장 중 품질 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
몽골산 Iris bungei 추출물의 자유 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2017 .10
Extraction Conditions for Phenolic Compounds with Antioxidant Activities from White Rose Petals
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Selected Phenolics for Health Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization of Blue Mussel (Mytilus edulis) Hydrolysates Obtained by Subcritical Water Hydrolysis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
번행초(Tetragonia tetragonioides)로부터 추출한 Phenolic Compounds의 미용 식품 활성
한국식품영양과학회지
2016 .03
Antioxidant Activity of Subcritical Water Extract of Apple Pomace by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Estimates of Genetic Variability for Seedling Traits in Fluted Pumpkin (Telfairia occidentalis Hook. F)
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
0