지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Characterization of Subcritical Water Hydrolysate and Spray Dried Powder from Laver (Pyropia yezoensis)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Protective Effects of Neutrase-Assisted Pyropia yezoensis Hydrolysates Against Oxidative Stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
조미김(Pyropia yezoensis)의 가열조건 및 저장기간에 따른 항산화활성의 변화
한국수산과학회지
2018 .08
김 효소 가수분해물 첨가가 밀가루 반죽과 제빵 특성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2015 .04
Physiological responses of red macroalgae Pyropia yezoensis to salinity and desiccation stress
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Heavy metal concentration of laver Pyropia sp. on the processing and marketing steps in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Characterization of Blue Mussel (Mytilus edulis) Hydrolysates Obtained by Subcritical Water Hydrolysis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
ANTI-INFLAMMATORY COMPOUNDS FROM Pyropia yezoensis, A MARINE RED ALGA REGULATES THE MAPK AND NF-κB PATHWAYS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Comparative study on antioxidant activity of Gold 1, a new strain of Pyropia yezoensis
Fisheries and Aquatic Sciences
2023 .02
방사무늬김(Pyropia yezoensis) 우량품종 개발을 위한 현장적용시험
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
STUDY ON THE POLYSACCHARIDES EXTRACTED BY ENZYME HYDROLYSIS FROM LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Enhanced Production of Phenolic Compounds from Pumpkin Leaves by Subcritical Water Hydrolysis
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
Comparison of amino acid composition and protein content of oyster hydrolysate obtained from subcritical water extraction
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Current status and future of Pyropia(GIM) industry in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Protective effect of extracts from Pyropia yezoensis against AAPH-stimulated oxidative damage in vitro and in zebrafish model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Processing Optimization of Seasoned Laver Pyropia yezoensis Using Seasoning Sauce with Conger Eel Conger myriaster
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Effect of different wavelength on cochocelis growth in Pyropia yezoensis(Rhodophyta)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Bioactive Compounds and Physiological Activities of Several Soybeans by Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Study of sugar production from rice husk based on the impact of subcritical water and enzymatic hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Sensory and Nutritional Characteristics of Seasoned Laver Pyropia yezoensis with Conger Eel Conger myriaster Seasoning Sauce
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
0