지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
산 처리에 의한 김(Pyropia sp.)의 유해 중금속(Cd, Cr, Pb) 제거 효과
한국수산과학회지
2016 .10
Current status and future of Pyropia(GIM) industry in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
마른김 가공업 실태와 문제점에 관한 연구
수산해양교육연구
2020 .06
Changes in Useful Ingredients according to Laver Heat Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characterization of Subcritical Water Hydrolysate and Spray Dried Powder from Laver (Pyropia yezoensis)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
조미김(Pyropia yezoensis)의 가열조건 및 저장기간에 따른 항산화활성의 변화
한국수산과학회지
2018 .08
마른김(Pyropia spp.) 가공 공정 경과에 따른 미생물 오염도 분석
한국수산과학회지
2018 .02
Physiological Activities and Bioactive Compound from Laver (Pyropia yezoensis) Hydrolysates by Using Subcritical Water Hydrolysis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
COMPARATIVE MITOGENOMICS OF SPECIES OF THE GENUS Pyropia AND MOLECULAR MARKER DEVELOPMENT TO DIFFERENTIATE CULTIVARS OF Pyropia SPECIES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
The discoloration of Pyropia yezoensis and nutrients variations of the aquaculture farms in Gunsan on the west coast of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
김 효소 가수분해물 첨가가 밀가루 반죽과 제빵 특성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2015 .04
컨조인트 분석을 이용한 영유아 김 선택 속성의 상대적 중요도 분석
한국식품영양과학회지
2016 .06
EFFECT OF HEATING PROCESS AND STORAGE TIME TO DRIED LAVER QUALITIES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Processing Optimization of Seasoned Laver Pyropia yezoensis Using Seasoning Sauce with Conger Eel Conger myriaster
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
다변량분석에 의한 한국 서해중부 서천 김양식장의 환경평가
수산해양교육연구
2021 .02
Challenges for the sustainable Pyropia aquaculture and seafood industry in Far-East
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Application of electron beam irradiation for improving the microbial quality of processed laver products and luminescence detection of irradiated lavers
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Manufacture of a Laver Chip Prototype and the Food Quality Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Determination of Optimal Processing Conditions of High Protein Laver Chip using Air-Frying Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
우리나라 주요 김 생산해역의 해수 및 물김에 대한 위생학적 평가
한국수산과학회지
2017 .08
0