지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
마른김 가공업 실태와 문제점에 관한 연구
수산해양교육연구
2020 .06
Determination of Optimal Processing Conditions of High Protein Laver Chip using Air-Frying Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
EFFECT OF HEATING PROCESS AND STORAGE TIME TO DRIED LAVER QUALITIES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Changes in Useful Ingredients according to Laver Heat Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
컨조인트 분석을 이용한 영유아 김 선택 속성의 상대적 중요도 분석
한국식품영양과학회지
2016 .06
Application of electron beam irradiation for improving the microbial quality of processed laver products and luminescence detection of irradiated lavers
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Comparative evaluation of the physicochemical profile of dried laver in Korea for quality grade determination
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Oxidation Stability and Quality Characteristics of Laver Made with Ecklonia cava Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
STUDY ON THE POLYSACCHARIDES EXTRACTED BY ENZYME HYDROLYSIS FROM LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Preparation and optimization of rice paper supplemented with laver using response surface methodology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
김 양식장 채취선의 운항거동과 수확조업에 관한 연구
수산해양기술연구
2020 .01
Microbiological Contamination Levels of Dried Laver and Marine Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Manufacture of Green Laver Chips Enhanced with Reaction Flavor Technology for Flavor Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
마른 김 첨가 크리스피 쌀 과자의 이화학적 품질특성 및 항산화활성
한국식품과학회지
2020 .10
Heavy metal concentration of laver Pyropia sp. on the processing and marketing steps in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
김 효소 가수분해물 첨가가 밀가루 반죽과 제빵 특성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2015 .04
THERMAL OXIDATIVE STABILITY OF VARIOUS VEGETABLE OILS USED FOR THE PREPARATION OF SEASONED LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
친환경 김 양식용 파이프의 구조안정성 검토
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2018 .01
수해양 교육을 위한 웹페이지 프로토타입 설계 연구
수산해양교육연구
2015 .12
김칩 시제품의 유통기한 예측 연구
한국식품영양과학회지
2024 .11
0