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Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
마른김 가공업 실태와 문제점에 관한 연구
수산해양교육연구
2020 .06
Nutraceutical Substances and Oxidative Stability of Oils from Two Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Monitoring and Optimization of the Effects of the Blending Ratio of Corn, Sesame, and Perilla Oils on the Oxidation and Sensory Quality of Seasoned Laver Pyropia spp.
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Nutritional Characteristics of Seasoned Gim with Concentrated Seasoned Octopus-Cooked Liquid
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Effect of extracting solvents on physicochemical properties of vegetable seed oils and their suitability for industrial applications
Food Science and Preservation
2024 .08
식용유지의 지방산화 측정법 및 산화예측 기법
식품과학과 산업
2022 .12
Changes in Useful Ingredients according to Laver Heat Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
컨조인트 분석을 이용한 영유아 김 선택 속성의 상대적 중요도 분석
한국식품영양과학회지
2016 .06
Application of electron beam irradiation for improving the microbial quality of processed laver products and luminescence detection of irradiated lavers
Applied Biological Chemistry
2018 .01
EFFECT OF HEATING PROCESS AND STORAGE TIME TO DRIED LAVER QUALITIES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Preparation and optimization of rice paper supplemented with laver using response surface methodology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
식물유지의 산소유도기간에서 유래하는 산화 안정성, 이화학적 특성 및 향미 특성
한국식품영양과학회지
2019 .06
Manufacture of a Laver Chip Prototype and the Food Quality Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Oxidation Stability and Quality Characteristics of Laver Made with Ecklonia cava Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analytical Method Validation and Monitoring of Per- and Perfluoroalkyl Substances in Vegetable Oils Using LC-MS/ MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Combined Effects of Mugwort Herb and Vitamin C on Shelf-Life of Vacuum-Packed Seasoned Pork
한국축산식품학회지
2015 .01
Extraction of Astaxanthin from Shrimp Waste using Supercritical CO₂ and Different Vegetable oils as a co-solvent
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
STUDY ON THE POLYSACCHARIDES EXTRACTED BY ENZYME HYDROLYSIS FROM LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
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