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Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
THERMAL OXIDATIVE STABILITY OF VARIOUS VEGETABLE OILS USED FOR THE PREPARATION OF SEASONED LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Quality Properties of Perilla Oil during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Current status and future of Pyropia(GIM) industry in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Processing Optimization of Seasoned Laver Pyropia yezoensis Using Seasoning Sauce with Conger Eel Conger myriaster
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Combined Effects of Mugwort Herb and Vitamin C on Shelf-Life of Vacuum-Packed Seasoned Pork
한국축산식품학회지
2015 .01
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2017 .10
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
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한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
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2018 .08
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한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Methods for Determining the Adulteration of Sesame Oil
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2016 .10
The Comparative analysis of food quality parameters of commercial sesame and perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Amino Acid Composition and Antioxidant Activity of Sesame, Perilla, and Soybean Pressed Cakes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
식물성 유지 10종에 대한 주요 Phytosterol 함량 분석
한국식품영양학회지
2021 .01
Removing Effects of Off-Flavor on Perilla Seed Oil by Vacuum Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Contents of vitamin B₁ and B₃ in seasoned Deodeok collected from major provinces in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Processing optimization for semi-dried and seasoned bay scallop Argopecten irradians using response surface methodology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Quality Changes Related to the Different Storage Temperature from the Leaves of Perilla (Perilla frutescens)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
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