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친환경인증 유지작물의 경영성과 - 참깨·들깨를 중심으로 -
한국유기농업학회지
2015 .01
경기북부권역에서의 유통식품 안전성 연구
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Methods for Determining the Adulteration of Sesame Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of perilla oil and fish oil in colonic inflammation using high-fat diet induced mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Influence of roasting conditions on the chemical properties and antioxidant activity of perilla oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
Comparison of the physical characteristics according to the varieties of perilla for the development of a high-quality, high-efficiency cleaner and stone separator
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .12
Effect of storage temperature on the quality characteristics and oxidation reaction of perilla oil mayonnaise
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Study on characteristics of sesame wilt in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
식물성 유지 10종에 대한 주요 Phytosterol 함량 분석
한국식품영양학회지
2021 .01
Analysis of the Quality Characteristics of Salt treated Sesame Using Random forest Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Verification of differences in quality characteristics of Ottogi perilla oil by period within its expiration date
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of onion powder on quality characteristics and oxidative stability of mayonnaise prepared with perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of turmeric powder on quality characteristics and oxidation stability in perilla oil mayonnaise manufacturing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Identification and pathogenicity of different strains of Fusarium oxysporum collected from sesame in South Korea for screening of wilt disease among the sesame germplasm
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Trimethyltin 유도성 인지기능 저하 동물 모델에 대한 들기름의 개선효과
한국식품과학회지
2015 .06
Immune Enhancing Effect of Sesame Meal Extract According to Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Method Validation for the Determination of Sesamol, Sesamin and Sesamolin in Non-Fermented Sesame and Fermented Sesame by Bioconversion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
생강즙이 유지(油紙)의 표면특성에 미치는 영향
펄프·종이기술
2019 .08
우리나라 식용유지 산업의 발자취
식품과학과 산업
2017 .12
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