지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
Reference
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Influence of roasting conditions on the chemical properties and antioxidant activity of perilla oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
The Comparative analysis of food quality parameters of commercial sesame and perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of storage temperature on the quality characteristics and oxidation reaction of perilla oil mayonnaise
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Functional Components of the Perilla Leaves (Perilla frutescens var. japonica Hara) Grown in Organic and Conventional Conditions
한국토양비료학회지
2016 .10
들깨 잎의 FT-IR 스펙트럼 데이터로부터 다변량 통계분석을 이용한 생산연도 판별
한국육종학회지
2024 .03
The QuEChERS method for the confirmation of 124 pesticides in perilla leaf, by HPLC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .04
Physico-chemical properties of perilla seed oils extracted after drying under the various temperature and time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Verification of differences in quality characteristics of Ottogi perilla oil by period within its expiration date
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Determination of the QuEChERS method for residual 127 pesticides in perilla leaf, by the HPLC/MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Determination of the QuEChERS method for residual 126 pesticides in perilla leaf, by the HPLC/MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .10
국내산 및 중국산 들깨 종자의 대사체 분석
한국식품과학회지
2019 .10
Effect of onion powder on quality characteristics and oxidative stability of mayonnaise prepared with perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of turmeric powder on quality characteristics and oxidation stability in perilla oil mayonnaise manufacturing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
깻잎 분말을 첨가한 즉석 쌀국수의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .04
Effect of perilla oil and fish oil in colonic inflammation using high-fat diet induced mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antihypertensive and Anti-inflammatory effects of various perilla seed (Perilla frutescens) extracts from various varieties according to policosanol distribution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
대사체분석 기술을 이용한 들깨 종자의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품과학회지
2019 .06
Comparative study of individual and co-application of biochar and wood vinegar on growth of perilla (Perilla frutescens var.) and soil quality
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .06
친환경인증 유지작물의 경영성과 - 참깨·들깨를 중심으로 -
한국유기농업학회지
2015 .01
The occurrence of perilla leaf spot caused by Ramularia coleosporii in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
0