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한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Analysis of Functional Components of the Perilla Leaves (Perilla frutescens var. japonica Hara) Grown in Organic and Conventional Conditions
한국토양비료학회지
2016 .10
Comparison of the physical characteristics according to the varieties of perilla for the development of a high-quality, high-efficiency cleaner and stone separator
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .12
The QuEChERS method for the confirmation of 124 pesticides in perilla leaf, by HPLC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .04
Determination of the QuEChERS method for residual 127 pesticides in perilla leaf, by the HPLC/MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Determination of the QuEChERS method for residual 126 pesticides in perilla leaf, by the HPLC/MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .10
Influence of roasting conditions on the chemical properties and antioxidant activity of perilla oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
깻잎 분말을 첨가한 즉석 쌀국수의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .04
들깨 잎의 FT-IR 스펙트럼 데이터로부터 다변량 통계분석을 이용한 생산연도 판별
한국육종학회지
2024 .03
The Comparative analysis of food quality parameters of commercial sesame and perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
잎들깨 품종에 따른 추출물의 항산화 활성 및 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2022 .12
Physico-chemical properties of perilla seed oils extracted after drying under the various temperature and time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
잎들깨 품종별 토경 및 수경재배에 따른 생육 및 품질 비교
한국약용작물학회지
2023 .06
Effect of storage temperature on the quality characteristics and oxidation reaction of perilla oil mayonnaise
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내산 및 중국산 들깨 종자의 대사체 분석
한국식품과학회지
2019 .10
Estimation of Leaf Area of Paprika with Leaf Length, Leaf Width, and Node Number using Regression Model and Artificial Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Screening of Resistance to Gray Leaf Spot in Tomato Germplasm
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Verification of differences in quality characteristics of Ottogi perilla oil by period within its expiration date
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of onion powder on quality characteristics and oxidative stability of mayonnaise prepared with perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of the Amount of Nitrogen Top Dressing Based on Ground-based Remote Sensing for Leaf Perilla (Perilla frutescens) under the Polytunnel House
한국토양비료학회지
2016 .10
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