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Influence of roasting conditions on the chemical properties and antioxidant activity of perilla oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Effect of extracting solvents on physicochemical properties of vegetable seed oils and their suitability for industrial applications
Food Science and Preservation
2024 .08
Comparison of the physical characteristics according to the varieties of perilla for the development of a high-quality, high-efficiency cleaner and stone separator
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .12
국내산 및 중국산 들깨 종자의 대사체 분석
한국식품과학회지
2019 .10
Effect of Added Supercritical Carbon Dioxide (SC-CO₂) Extracts from Sweet Potatoes (Ipomoea batatas L.) and Watermelon (Citrullus lantus L.) on Oxidative Stability of Perilla Seed Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
종실용 들깨의 기계수확에 적합한 최적 파종시기 설정
한국국제농업개발학회지
2018 .01
Preparation of perilla seed meal protein composite films containing various essential oils and their application in sausage packaging
Applied Biological Chemistry
2015 .01
황색고구마 및 수박 초임계이산화탄소 추출물이 들기름의 산화안정성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2021 .08
Antihypertensive and Anti-inflammatory effects of various perilla seed (Perilla frutescens) extracts from various varieties according to policosanol distribution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
들깨 잎의 FT-IR 스펙트럼 데이터로부터 다변량 통계분석을 이용한 생산연도 판별
한국육종학회지
2024 .03
작물육종의 부가가치 향상을 위한 종자가공처리 활성화 방안
한국육종학회지
2024 .03
Effect of storage temperature on the quality characteristics and oxidation reaction of perilla oil mayonnaise
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physico-chemical Improvement of Salts Accumulated Soils through Amendment of Clay Minerals
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Variation of Physico-chemical Properties During Fruit Ripening of Three Tomato Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
The Comparative analysis of food quality parameters of commercial sesame and perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
선박폐유처리 NCS 개발에 대한 연구
수산해양교육연구
2016 .12
들깨박을 첨가한 식물성 쌀쿠키의 항산화 활성 및 품질특성
한국식품영양과학회지
2022 .09
국내외 종자산업의 현황과 GSP사업의 역할
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Physico-chemical Properties of Perilla Leaf Pickle during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Thermal Oxidative Stability of Various Vegetable Oils used for the Preparation of the Seasoned Laver Pyropia spp.
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
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