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THERMAL OXIDATIVE STABILITY OF VARIOUS VEGETABLE OILS USED FOR THE PREPARATION OF SEASONED LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Monitoring and Optimization of the Effects of the Blending Ratio of Corn, Sesame, and Perilla Oils on the Oxidation and Sensory Quality of Seasoned Laver Pyropia spp.
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Effect of extracting solvents on physicochemical properties of vegetable seed oils and their suitability for industrial applications
Food Science and Preservation
2024 .08
Nutritional Characteristics of Seasoned Gim with Concentrated Seasoned Octopus-Cooked Liquid
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
식용유지의 지방산화 측정법 및 산화예측 기법
식품과학과 산업
2022 .12
식물유지의 산소유도기간에서 유래하는 산화 안정성, 이화학적 특성 및 향미 특성
한국식품영양과학회지
2019 .06
Combined Effects of Mugwort Herb and Vitamin C on Shelf-Life of Vacuum-Packed Seasoned Pork
한국축산식품학회지
2015 .01
식물성 유지 10종에 대한 주요 Phytosterol 함량 분석
한국식품영양학회지
2021 .01
Nutraceutical Substances and Oxidative Stability of Oils from Two Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
선박폐유처리 NCS 개발에 대한 연구
수산해양교육연구
2016 .12
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
Influence of roasting conditions on the chemical properties and antioxidant activity of perilla oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Contents of vitamin B₁ and B₃ in seasoned Deodeok collected from major provinces in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physico-chemical properties of perilla seed oils extracted after drying under the various temperature and time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Commercial Perilla Oils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison on vitamin B₂ Contents in seasoned Deodeok according to major provinces in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Processing optimization for semi-dried and seasoned bay scallop Argopecten irradians using response surface methodology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Analytical Method Validation and Monitoring of Per- and Perfluoroalkyl Substances in Vegetable Oils Using LC-MS/ MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Processing and Keeping Quality of Retort Pouched Seasoned Baby Clam
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Evaluation of Microbiological Contamination and Physicochemical Characteristics of Seasoned Jerky at Retail Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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