지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
The Application of Clove Extract Protects Chinese-style Sausages against Oxidation and Quality Deterioration
한국축산식품학회지
2017 .01
Application of Lemongrass Oil-Containing Polylactic Acid Films to the Packaging of Pork Sausages
한국축산식품학회지
2016 .01
Microbial and physico-chemical quality characteristics in the fermented sausage smeared with clove oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Impacts of Irradiation Sources on Quality Attributes of Low-salt Sausage during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
Effect of Replacing Pork Fat with Vegetable Oils on Quality Properties of Emulsion-type Pork Sausages
한국축산식품학회지
2015 .01
Physico-chemical properties of perilla seed oils extracted after drying under the various temperature and time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Quality Improvement of Emulsion-type Pork Sausages Formulated by Substituting Pork Back fat with Rice Bran Oil
한국축산식품학회지
2018 .01
Distribution of Microorganisms in Cheongyang Red Pepper Sausage and Effect of Central Temperature on Quality Characteristics of Sausage
한국축산식품학회지
2018 .01
Influence of roasting conditions on the chemical properties and antioxidant activity of perilla oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Future of Bioplastics for Functionalized Food Packaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Rice Bran and Wheat Fibers on Microbiological and Physicochemical Properties of Fermented Sausages during Ripening and Storage
한국축산식품학회지
2018 .01
절단배추의 포장재질에 따른 단기 저장 중 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Application of an Antimicrobial Protein Film in Beef Patties Packaging
한국축산식품학회지
2015 .01
식물성 유지 10종에 대한 주요 Phytosterol 함량 분석
한국식품영양학회지
2021 .01
Quality Characteristics of Low-salt Chicken Sausage Supplemented with a Winter Mushroom Powder
한국축산식품학회지
2018 .01
Effects of green tea leaf, lotus leaf, and kimchi powders on quality characteristics of chicken liver sausages
한국축산학회지
2019 .01
Effect of Fish Sarcoplasmic Protein on Quality Attributes of No-fat Chicken Sausages Mediated by Microbial Transglutaminase
한국축산식품학회지
2015 .01
Active Packaging of Chitosan Incorporated with Cinnamon Essential Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
0