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Effect of Added Supercritical Carbon Dioxide (SC-CO₂) Extracts from Sweet Potatoes (Ipomoea batatas L.) and Watermelon (Citrullus lantus L.) on Oxidative Stability of Perilla Seed Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of SC-CO₂ extracts of red pepper or pine needle addition on oxidative stability of perilla oil under thermal condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
홍고추 또는 솔잎 초임계 이산화탄소 추출물이 들기름의 산화안정성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2021 .10
Impact of Supercritical Carbon Dioxide Turmeric Extract as a Natural Antioxidant on the Oxidative Stability of Perilla Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Tablets Made From Sweet Potato Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
화랑곡나방(Plodia interpunctella)의 페놀옥시데이즈 활성화에 대한 이산화염소의 억제 효과
농약과학회지
2016 .06
Physico-chemical properties of perilla seed oils extracted after drying under the various temperature and time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of replacing fish oil with palm oil in diets of Nile tilapia (Oreochromis niloticus) on muscle biochemical composition, enzyme activities, and mRNA expression of growth-related genes
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
국내개발 PO필름의 저일조 시기 작물재배 효과
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
저장온도가 들깨의 품질특성 및 산화속도에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2019 .01
Influence of roasting conditions on the chemical properties and antioxidant activity of perilla oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Effect of onion powder on quality characteristics and oxidative stability of mayonnaise prepared with perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Measurement of Antioxidant Activities and Phenolic and Flavonoid Contents of the Brown Seaweed Sargassum horneri: Comparison of Supercritical CO2 and Various Solvent Extractions
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Comparison with Engraulis japonica oil using supercritical carbon dioxide(SC-CO2) extraction method and commercial ω-3 oil
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
식물 종자유의 영양성분 및 산화안정성 탐색
한국식품영양과학회지
2019 .09
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Effect of Antioxidant Type on the Oxidative Stability of Horse Oil-in-Water Emulsion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality and Antioxidant Properties of Fermented Sweet Potato Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
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