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In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Optimization of High Hydrostatic Pressure Extraction of Phenolic Compounds from Brassica juncea using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Small Berry Fruits Produced in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Improvement of Agricultural Products Using High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes in Chemical Properties and Antioxidant Activities of Dietary Phenolic Acids by Thermal Processing at High Pressures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
High Hydrostatic Pressure Red Ginseng Extract Attenuates Inflammation in High-Fat Diet-Induced Obese Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
Combined Effect of High Hydrostatic Pressure Treatment and Red Ginseng Concentrate Supplementation on Chemical Properties of Kimchi Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant and Antihypertensive Activities of Grains in Relation to Phenolic Compound and Amino Acid contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Investigation of Phenolic, Flavonoid, and Vitamin Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of various extraction conditions of antioxidant, anti-aging and phenolic compounds from Sargassum fusiforme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Extracting conditions on Antioxidant and Anti-Inflammatory of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
고온고압 처리가 홍삼의 이화학적 특성 및 항산화 효과에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .06
Extraction Conditions for Phenolic Compounds with Antioxidant Activities from White Rose Petals
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Effect of high hydrostatic pressure treatment on the microbial safety and quality of juice products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enhancing Characteristics of Plant-Based Meat Analogs through High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
숙성조건이 장미꽃 추출물의 페놀화합물(phenolics) 함량과 산화방지 활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .12
지역별, 연근별 가공백삼의 품질과 지표 성분의 변이
한국약용작물학회지
2018 .10
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