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한국식품영양과학회지
2009 .01
[P3-13] Food component characterization of muscle from salmon frame
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
연어 Frame 육의 식품성분 특성
한국식품영양과학회지
2008 .11
Development of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Quality Characteristics of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
연어 패티의 제조 및 식품학적 품질 특정
Food Science and Preservation
2009 .10
[P3-14] Preparation and characterization of seasoned salmon powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
A New Bright Salmon Gladiolus, ‘Salmon Classic’ as s Cut Flower
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
저염 고등어 Fillet의 제조 및 저장중 품질변화
한국식품과학회지
1998 .10
기능성 고등어 Fillet 제조 및 저장 중 품질 변화
Food Science and Preservation
2004 .03
[P3-15] Preparation conditions of extracts from salmon frame using an autoclave
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effects of a Gelatin Coating on the Shelf Life of Salmon
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
[P3-106] Effect of a Gelatin Coating on the Shelf Life of Salmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
일본산 오징어 간을 이용한 은연어 가수분해물 제조의 최적화와 가수분해물의 특성
한국식품영양과학회지
2013 .11
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