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[P4-09] Drying of Green Pepper using Maltodextrin and Polyethylene Glycol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
쌀전분 Maltodextrin의 제조와 특성 연구
한국식품과학회지
1994 .12
Maltodextrin을 이용한 고추의 건조
Food Science and Preservation
2008 .10
폴리에틸렌 글리콜과 말토덱스트린 첨가에 의한 당근 절편의 탈수, 건조와 기존 건조 방법과의 비교
한국식품영양과학회지
2009 .01
[P4-03] Characteristics of Maltodextrin Exudates Obtained from Dehydration of Green Pepper, Ginger, Carrot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
인상과 당근 즙액 첨가 참취녹즙이 흰쥐의 혈청지질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .12
Effect of Maltodextrin Concentration on the Quality Characteristics of Jeju Carrot (Daucus carota L.) during Molecular Press Dehydration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Maltodextrin을 처리한 생강 절편의 탈수, 건조 및 열풍 건조와 동결건조된 생강과의 비교
한국식품과학회지
2009 .04
Maltodextrin이 첨가된 저열량 레이어 케이크의 물리적 및 관능적 특성
한국식품영양과학회지
2002 .12
Functional Effects of Indigestible Maltodextrin in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Maltodextrin과 재사용 탈수액이 고추의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2009 .12
[OP-15] Dehydration of Fruit and Vegetables Using Maltodextrin and Comparison with Other Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
자색당근 첨가가 돈육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Effect of Carrot-Green Manure Crop Rotation for Improving Carrot Quality and Yield
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Characteristics of Apple, Persimmon, and Strawberry Slices Dried with Maltodextrin
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .12
Evaluation of Quality of Different Carrot Genotypes by Cluster Analysis Method Using NOSA
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Growth Characteristics and Antioxidant Contents of the Leaf Lettuce Grown with Dehydrated Food Waste Powder and Spent Coffee Grounds
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
Effects of Different Blanching Methods on the Quality Characteristics of Carrot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
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