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Maltodextrin과 재사용 탈수액이 고추의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2009 .12
Maltodextrin을 이용한 고추의 건조
Food Science and Preservation
2008 .10
Maltodextrin을 처리한 생강 절편의 탈수, 건조 및 열풍 건조와 동결건조된 생강과의 비교
한국식품과학회지
2009 .04
Effect of Maltodextrin Concentration on the Quality Characteristics of Jeju Carrot (Daucus carota L.) during Molecular Press Dehydration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P4-09] Drying of Green Pepper using Maltodextrin and Polyethylene Glycol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[OP-15] Dehydration of Fruit and Vegetables Using Maltodextrin and Comparison with Other Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P4-11] Effect of Aqueous Chlorine Dioxide and Fumaric Acid Treatment on the Microbial Growth in Ginger, Carrot, and Green Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P4-04] Preparation of Dehydrated Carrot using Polyethylene Glycol and Maltodextrin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
분자압축탈수 방법과 탈수액을 이용한 건조생강의 품질평가
Food Science and Preservation
2010 .08
쌀전분 Maltodextrin의 제조와 특성 연구
한국식품과학회지
1994 .12
Effect of Maltodextrin Dextrose Equivalent on the Quality Characteristics of Purple Sweet Potato during Molecular Press Dehydration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
농축 및 건조방법에 따른 생강 추출액 분말의 품질변화
한국식품과학회지
1999 .12
폴리에틸렌 글리콜과 말토덱스트린 첨가에 의한 당근 절편의 탈수, 건조와 기존 건조 방법과의 비교
한국식품영양과학회지
2009 .01
인상과 당근 즙액 첨가 참취녹즙이 흰쥐의 혈청지질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .12
Dehydration Reduces Crack Development in IQF “Baby Carrots”
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Maltodextrin이 첨가된 저열량 레이어 케이크의 물리적 및 관능적 특성
한국식품영양과학회지
2002 .12
Effect of Carrot-Green Manure Crop Rotation for Improving Carrot Quality and Yield
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
당근의 삼투건조시 물질이동 특성
한국식품과학회지
1995 .06
생강 삼투압 건조 시 물질이동 특성과 품질에 미치는 효과
Applied Biological Chemistry
1998 .01
Functional Effects of Indigestible Maltodextrin in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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