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Caking in food powders
Food Science and Biotechnology
2007 .06
Free Flowing Frozen Yeast : the Highest Quality of Baked Frozen Croissant
식품과학과 산업
2012 .12
오리 부산물 종류별 영양학적 특성 및 냉동저장 (-20℃)에 따른 품질변화
한국축산식품학회지
2013 .01
조 분말의 첨가가 sponge cake의 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .12
Processing Conditions and Quality Stability of Precooked Frozen Fish Foods during Frozen Storage : I. Processing Conditions and Quality Stability of Mackerel Steak during Frozen Storage
한국식품과학회지
1982 .12
보리순 분밀의 첨가가 Yellow Layer Cake의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .12
Quality Attribute of Frozen Peach according to Varieties and Freezing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
호박 설기떡의 저장성에 미치는 변형기체포장의 영향
Food Science and Preservation
2010 .12
대형할인매장에서의 냉장.냉동식품 판매대의 설정온도와 판매식품 표면온도 비교 및 온도분포 분석
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
뽕잎분말을 첨가한 옐로우 레이어 케이크의 품질특성
한국식품과학회지
2003 .10
반응표면분석법에 의한 비동결 파운드 케이크의 최적 배합비 설정
Food Science and Preservation
2007 .10
Quality Characteristics of Frozen Aronia by Varieties and Thawing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characteristics of the oil cakes during composting
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2005 .09
국산밀을 이용한 white layer cake의 제조 적성
한국식품과학회지
2002 .04
Properties of Chitosan Hydrolysates and Their Influence on the Quality of Shortened Cake
Food Science and Biotechnology
1999 .04
Effects of Various Thawing Methods on the Quality Characteristics of Frozen Beef
한국축산식품학회지
2013 .01
감마선 조사된 난백 함유 Cake의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2003 .03
떡의 유통기한 연장을 위한 포장재 개발
펄프·종이기술
2018 .12
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