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[P2-05] 향유의 advanced glycation endproducts(AGEs)와 aldose reductase억제 효능 및 구조분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P1-26] 천연물로부터 당뇨합병증 예방을 위한 advanced glycation endproducts와 aldose reductase 활성 억제 소재탐색
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P8-127] 노팔뿌리 분획물의 당뇨병에 관한 예방효과 및 활성 성분의 구조분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Flavonoids from the Leaves of Thuja orientalis Inhibit the Aldose Reductase and the Formation of Advanced Glycation Endproducts
Applied Biological Chemistry
2009 .01
[P10-131] Inhibitory Effect of Traditional Herbal Medicine on the Production of Advanced Glycation Endproducts (AGEs) in Vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-174] Constituents of Puerariae Radix with Advanced Glycation Endproducts (AGEs) Inhibitory Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Effect of Alpinia officinarum on the Formation of Advanced Glycation Endproducts and Aldose Reductase Activity
Food Science and Biotechnology
2009 .02
효소처리를 이용한 노팔뿌리추출물과 이눌린의 α-glucosidase 저해활성능
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Advanced Glycation Endproduct-induced Diabetic Complications
Food Science and Biotechnology
2008 .12
[P2-39] 애엽 acetone 분획물로부터 분리된 물질의 aldose reductase 억제능
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Constituents of the Prunella vulgaris L. with Inhibitory Activity on Aldose Reductase and Advanced Glycation End-product
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Inhibitory Effects of Agrimonia pilosa Ledebour against α–Glucosidase and on the Formation of Advanced Glycation Endproducts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P2-10] 애업의 aldose reductase 활성억제 효과 및 활성 성분의 구조분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-240] Preventive Effect of Terminalia chebula on Adveneed Glycation Endproducts-Induced Diabetic Complication
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
피부 주름개선 소재개발을 위한 식용작물의 최종당화산물 생성 억제활성
한국식품영양과학회지
2010 .02
[P9-20] Anti-Glycation Effect of Gold Nanoparticles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Rat Lens Aldose Reductase and Advanced Glycation End Products Formation Inhibitory Activities of Edible Green Alga, Capsosiphon fulvescens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
단백질 glycation 저해효과가 있는 식품소재
한국식품과학회지
2007 .08
Diabetic Atherosclerosis and Glycation of LDL(Low Density Lipoprotein)
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
Inhibitory Activity of Caffeoylquinic Acids from the Aerial Parts of Artemisia princeps on Rat Lens Aldose Reductase and on the Formation of Advanced Glycation End Products
Applied Biological Chemistry
2009 .01
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