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Antioxidant Activity and Anti-Inflammation Capacities of Sarcodon aspratus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-301] Inhibitory Effects of Chitooligosaccharides on Allergic Inflammation in Rat Basophilic RBL-2H3 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
능이버섯(Sarcodon aspratus)의 화학성분과 생리활성
Food Science and Preservation
2008 .12
능이버섯의 영양성분에 관한 연구
Food Science and Preservation
2003 .03
Anti-allergic Action of Aged Black Garlic Extract in RBL-2H3 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Anti-inflammatory Effects of Fisetin by Inhibition of Src and Syk Kinase Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization of Mixture Ratio on the Development of Functional Food Material Using Sarcodon aspratus and Rice Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
능이버섯의 건조과정 중 향기성분의 변화
한국식품과학회지
2002 .10
능이 균사체의 액체배양을 위한 배양 인자
한국산림과학회지
2008 .01
벤조피렌을 투여한 마우스에서 향버섯 추출물의 간 손상 예방 효과
한국식품영양과학회지
2001 .04
[P1-07] Contents of Free Amino Acids and Flavor Components of Mushroom, Sarcodon aspratus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Tenderization of Bovine Longissimus Dorsi Muscle using Aqueous Extract from Sarcodon aspratus
한국축산식품학회지
2015 .01
능이버섯의 향기특성
한국식품과학회지
2001 .06
능이버섯의 면역 조절능
한국버섯학회지
2013 .01
국재자생 능이버섯(Sarcodon aspratus)의 생리활성
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
능이버섯(Sarcodon aspratus)으로부터 분리한 diketopiperazine계 화합물의 화학구조 및 항산화활성
Applied Biological Chemistry
2005 .01
향버섯(Sarcodon aspratus)추출물의 항돌연변이성 및 DNA Topoisomerase I 저해 효과
한국식품영양과학회지
2000 .10
Comparison of Allergic Parameters between Whey Protein Concentrate and Its Hydrolysate in Rat Basophilic Leukemia (RBL)-2H3 Cells
한국축산식품학회지
2018 .01
Anti-inflammatory and anti-allergic effects of Black raspberry (Rubus occidentalis) extract in RAW 264.7 and RBL-2H3 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
In vitro 반추위 발효에 미치는 Formitella fraxinea 와 Sarcodon aspratus 발효물질의 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2004 .06
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