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Anti-diabetic Effect of Soy Germ Extract in C57BL/KsJ-db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti–Hyperglycemic Effects of Sargassum Coreanum Extract in C57BL/KsJ-db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P8-195] Anti-Hyperglycemic effects of Ishige okamurai extract in C57BL/KsJ-db/db mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Hypolipidemic and Antioxidant Effects of Sargassum Coreanum Extract in C57BL/KsJ-db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Hypoglycemic and Hypolipidemic Effects of Ramie Leaf Ethanol Extract on C75BL/KsJ-db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Portulaca oleracea L. Extract Reduces Hyperglycemia and Improves Insulin Sensitivity in C57BL/Ksj-db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-diabetic effect of honokiol in type 2 diabetic db/db mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of a Combined Extract of Grape Pomace and Omija on Glucose and Lipid Metabolism in C57BL/KsJ-db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P10-231] C57BL/KSJ-db/db 마우스에서 실크펩타이드의 혈당강하효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-194] Hypolipidemic and Antioxidant Effects of Ishige okamurai extract in C57BL/KsJ-db/db mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P10-285] 상황버섯 추출물의 α-glucosidase 활성 저해 및 C57BL/KsJ db/db 마우스 혈당에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
HM-chromanone Reduces Hyperglycemia and Increase Glycogen Synthesis via AKT/As160 and GSK-3 pathways in Diabetic C57BL/Ksj-db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Gynura procumbens extract improves insulin sensitivity and suppresses hepatic glucose production in C57BL/KsJ-db/db mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Baechu Kimchi Added Ecklonia Cava Alleviates Hyperlipidemia and Oxidative Stress in C57BL/KsJ-db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P10-58] Genistein과 daidzein이 C57BL/KsJ-db/db 마우스의 적혈구와 간조직 중 항산화방어계에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[S15-4] The Anti-Diabetic Effects of Dendropanax morbiferus in Diabetic db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-175] Effects of Chungkukjang and Doenjang Fermented Using Bacillus subtilis DJI on the Level of Blood Glucose and Serum Components in C75BL/KsJ-db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Padina Arborescens Ameliorates Hyperglycemia and Dyslipidemia in C57BL/KsJ-db/db Mice, a Model of Type 2 Diabetes Mellitus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
A Vinegar-processed Ginseng Radix (Ginsam) Ameliorates Hyperglycemia and Dyslipidemia in C57BL/KsJ db/db Mice
Food Science and Biotechnology
2008 .12
실크단백질 효소 가수분해물이 2형 당뇨 마우스의 혈당 및 혈청지질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2006 .12
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