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김치로부터 분리한 Leuconostoc citreum GJ7의 마우스에 대한 급성독성
한국식품영양과학회지
2007 .05
Probiotic Snack Manufacturing using Bifidobacterium animalis DY-64
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Fermentation Stability of Yogurt by Prepared Lyophilized of Bifidobacterium animalis DY-64
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Single Oral Toxicity Study of Leuconostoc Citreum GR1 Isolated from Kimchi in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Study of Four-Week Subacute Toxicity of Leuconostoc Citreum GR1 Isolated from Kimchi in Sprague-Dawley Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
김치로부터 분리한 유산균 Leuconostoc kimchii GJ2가 고콜레스테롤식이를 급여한 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .10
Viability of Bifidobacterium animalis DY-64 in Misutkaru (Parched Cereal Powder)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
매실 추출물이 알코올 투여 흰쥐의 항산화계 및 지질과산화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2004 .03
Antiobesity and Cholesterol-Lowering Effects of Bifidobacteria animalis DY-64 in Rats Fed a High-Fat/High-Cholesterol Diet
한국축산식품학회지
2013 .01
[P6-56] Effects of Potato Extract and Mulberry Leave Powder on the Production of Dextran by Leuconostoc citreum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Comparative Proteomic Analysis of Proteins by Purified Salt, Solar Salt and Bamboo Salts of Leuconostoc citreum BT24 Isolated from Dongchimi (Kimchi)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
감잎의 Phenolic Compounds가 에탄올을 투여한 흰쥐의 항산화계 및 기타 효소활성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2004 .03
[P8-04] Protective Effect of Administrated Glutathione-enriched Saccharomyces cerevisiae FF-8 against Carbon Tetra-chloride(CCl4) : Induced Hepatotoxicity and Oxidative Stress in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Antioxidative Activity of Cheonggukjang Fermented with Bacillus Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
폐배추 추출물을 이용한 Leuconostoc citreum GR1 종균 배양용 최적 배지 및 배양 조건 개발
한국식품영양과학회지
2013 .07
김치에서 분리한 Leuconostoc Citreum GR1의 흰쥐에 대한 반복투여독성
한국식품영양과학회지
2013 .04
Deveolopment of Bio-barcoded Leuconostoc citreum HJ-P4
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Changes of Ginsenosides Content by LAB Bacteria and Transgenic Leuconostoc Citreum in Adventitious Root Cultures of Panax Ginseng
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Stability and Intestine Adhesion Ability of Lactobacillus plantarum and Bifidobacterium animalis subsp. lactis in Fruit Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
일당귀 n-hexane분획이 에탄올을 투여한 흰쥐의 항산화계 및 지질과산화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2004 .09
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