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Anti-Obesity, Anti-Obesogenic, and Anti-Muscle Atrophy Activities of Black Rice, Black Rice Bran, and Milled Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characteristics and in vitro Anti-Inflammatory Activities of Protein Extracts from Pre-Germinated Black Soybean [Glycine max (L.)] Treated with High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
In vitro Digestibility, in vitro Fermentation, Structural, and Physicochemical Properties of Enzymatically Modified Waxy Rice Flour by Pullulanase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Protective Effects of Brown Rice according to Various Germinated Time on Upper Gastrointestinal Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Influence of Partial Gelatinization Treatment on the Quality Changes of Puffed Rice
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
In Vitro and In Vivo Anti-inflammatory Activity of Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Isolation and Identification of Anti-inflammatory Active Peptide from Protein extracts of germinated black soybean with High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
발아 검은색 퀴노아 분말을 첨가한 국수의 품질특성
한국식품영양학회지
2017 .02
Profiling of differentially expressed proteins in mature kernels of Korean waxy corn cultivars using proteomic analysis
Applied Biological Chemistry
2015 .01
발아 조와 기장 첨가 밥의 호화 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Anti-inflammatory and anti-osteoarthritis effects of KIOM-2301 Extracts in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Black Rice Powder Levels on Quality Properties of Emulsion-type Sausage
한국축산식품학회지
2016 .01
Characteristics of Pilsner-beer affected by addition rates of germinated rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physical properties of acid hydrolyzed Sinseonchal waxy rice starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Anti-Obesity Effect of Jeju Magma Sea Water In Vitro and In Vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
현미, 발아현미, 보리, 메밀의 주요 성분 및 건강 기능성
산업식품공학
2016 .01
Optimization of enzymatic liquefaction and saccharification of non-waxy rice starch for pre-treatment of lactic acid fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Brown Rice Cultivated with Deep-Sea Water Mineral Fertilizer on colon cancer in vitro and in vivo studies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
발아찰현미떡의 품질 및 소화특성
한국식품영양과학회지
2016 .09
Effect of Black Rice Powder on the Quality Properties of Pork Patties
한국축산식품학회지
2017 .01
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