지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Manufacture of fermented Allium hookeri using fermented blueberry produced lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidative and Sensory Properties of Allium hookeri Fermented by Leuconostoc mesenteroides in Pork Patties
Food science of animal resources
2019 .01
Antioxidant Activity of Black Allium hookeri
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of black garlic fermented with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Physiological Activity on Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
삼채·강황 복합추출물의 기능성 원료 표준화를 위한 HPLC 분석법 검증
Food Science and Preservation
2020 .06
Anti-obesity effect of Allium hookeri in high-fat-diet-induced rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Diverse Functionality of Allium hookeri Grown in the Plant Factory with Artificial Lights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Allium hookeri on Lipid Metabolism in Type II Diabetic Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Effects of Allium hookeri on Glucose Metabolism in Type II Diabetic Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
건조방법에 따른 삼채의 이화학적 성분 및 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2016 .02
Quality Characteristics of Fermented Product by Lactic Acid Bacteria with Spinach Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Production of Functional High-protein Beverage Fermented with Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국축산식품학회지
2015 .01
Immunomodulatory Effects of Solid-State Fermented Garlic with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Assessment of physicochemical and antioxidant characteristics in Allium hookeri by hot air and freeze dried methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cholesterol Lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0