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Utilization of Affective/Sensory Science to Develop Care Foods and Future Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quantitative Sensory Evaluation of Korean Traditional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Current Status of Alternative Foods Market & Products Development and the Role of Affective/Sensory Science
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Strategies to Promote the Korea Functional Foods Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Strategy for Health Claim in Conventional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
가공식품 나트륨 저감화 가이드라인
식품과학과 산업
2016 .06
Traditional Korean Foods on Health Outcomes of the Healthy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
Cost-Benefit Analysis of Sodium-Reduction in B2B Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Trans Fat, Sugar, and Sodium Content between Home Meal Replacements and Restaurant Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[서평] Korean Functional Foods
식품과학과 산업
2018 .12
Korean Functional Foods 서평
식품산업과 영양
2018 .12
Sodium Reduction Trend of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development and Monitoring for Residual Solvents Analysis Method in Processed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Korean Traditional Fermented Foods and Global Strategy
식품저장과 가공산업
2015 .12
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