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Analysis of volatile components on various storage conditions in Baechu and Chonggak Kimchi
한국분석과학회 학술대회
2014 .06
Pyrosequencing
유전체소식
2007 .01
Microbial Community Analysis Using Pyrosequencing
한국미생물학회 학술대회논문집
2009 .05
Pyrosequencing을 이용한 미생물 군집 분석
한국미생물학회 학술대회논문집
2010 .05
Effects of Temperature on Bacterial Communities, Metabolites, and Flavoring Compounds during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Pyrosequencing: Principle and application
한국유전체학회 Conference
2003 .01
Critical Evaluation of Accuracy of Pyrosequencing for Microbial Community Analysis
한국미생물학회 학술대회논문집
2009 .05
Characterization of Bacterial Community Structure in Rhizosphere and Bulk Soil of a Ginseng Field Using Pyrosequencing
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Bioinformatics for Microbial Community Analysis Using Pyrosequencing
한국미생물학회 학술대회논문집
2009 .05
경기지역 김치 이용실태에 관한 연구
한국지역사회생활과학회지
1994 .04
Changes in Microbial Community during Kimchi Fermentation Process by Carbon Dioxide Treatment
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Changes in Microbial Community during Kimchi Fermentation Process by Carbon Dioxide Treatment
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Comparison of Microbial Communities of Food Waste with or without Treatment Using 454 Pyrosequencing
한국미생물학회 학술대회논문집
2012 .05
Starter Cultures for Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
키토산 첨가에 따른 김치의 숙성 중 이화학적 특성
한국가정과학회지
2002 .01
초등학생의 김치에 대한 의식과 선호 실태에 관한 연구
한국식품조리과학회지
1997 .01
Pyrosequencing-Based Analysis of Bacterial Community and Metabolites Profiles in Korean Traditional Seafood Fermentation : a Flatfish-Fermented Seafood
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
Genomic and Metabolic Features of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
대구지역 고등학생들의 김치에 대한 인식 및 이용실태에 관한 연구
대한가정학회지
1998 .01
초등학생들의 김치를 이용한 음식에 대한 선호도 연구
과학논집
2009 .12
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