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Characteristics of Black ginseng by Puffing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
인삼분말을 첨가한 Pellet과 이를 이용하여 제조한 팽화과자의 특성
산업식품공학
2019 .01
Ginsenosides Conversion and Anti-oxidant Activities in Puffed Cultured Roots of Mountain Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
팽화처리에 의한 오미자의 품질 특성
한국유기농업학회지
2016 .01
Evaluation of In vitro / In vivo on the Hair Growth Promotion Effect of Water-soluble Compound K Puffing Red Ginseng Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Cytokine modulation in Raw 264.7 macrophages treated with ginseng fermented by Penibacillus MBT213
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
α-Amylase 첨가에 따른 쌀가루 및 팽화미분 아이스크림의 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
Immunomodulatory Activity of Fermented Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Fermented Ginseng with Korean Traditional Nuruk
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Physicochemical Properties of Isomaltooligosaccharides using Puffed Rice Powder according to Different Manufacturing Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Fermented Beverage in Subjects with Metabolic Syndrome
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .03
Explosively Puffed Ginseng Improves Protection Against Ionizing Radiation-Induced Intestinal Injury by Inhibition of Colorectal Apoptosis and Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Influence of Partial Gelatinization Treatment on the Quality Changes of Puffed Rice
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Comparative Analysis of 21 Ginsenosides of Sprout Panax Ginseng and Fermented Sprout Ginseng using Ultra High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Fermented red ginseng and pharmacokinetics of ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of fermented sprouted ginseng material fortified with functional ingredients using lactic acid bacteria and premium dog food manufacturing using the fermented sprouted ginseng material
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of the Antioxidant Activities of Roasted and Explosive-Puffed Coffees
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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