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Growth and Ginsenoside Content in Different Parts of Ginseng Sprouts Depending on Harvest Time
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Development of fermented sprouted ginseng material fortified with functional ingredients using lactic acid bacteria and premium dog food manufacturing using the fermented sprouted ginseng material
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of LED Irradiation on the Quality Characteristics of Sprout Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
오존 가스 처리에 의한 새싹삼(Panax ginseng) 진세노사이드 함량 증대
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Inhibitory Effect of Fermented Ginseng Sprout Extracts on Oxidation and Inflammation in HepG2 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Growth of Ginseng Sprouts Irradiated by Various LED Lights at Different Growth Stages
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Effects of Tenebrio molitor (Mealworm) Frass on the Growth of Ginseng Sprout (Panax ginseng) in Commercial Potting Soil
한국토양비료학회지
2023 .05
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Emulsifying Properties of Panax ginseng ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Growth and Ginsenoside Content in Different Parts of Ginseng Sprouts Depending on Harvest Time
한국약용작물학회지
2018 .06
새싹인삼 분말 열수추출물의 유식품 적용 연구
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Fermented red ginseng and pharmacokinetics of ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Growth and ginsenoside contents of 2-year-old Panax ginseng grown at different light transmission rates in a greenhouse
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Effect of Controlled Light Environment on the Growth and Ginsenoside Content of Panax ginseng C.A. Meyer
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Investigation of Ginsenosides and Inhibitory Effects of Antioxidant Activities in the Roots, Leaves, and Stems of Hydroponic-Cultured Ginseng (Panax ginseng Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Investigation of Adequate Harvest Date and Changes in Light-treatment of Ginseng Sprouts in Plant Factories
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
하우스에서 재배된 새싹인삼의 재배시기별 생육, 유효성분 및 물성의 변화
한국약용작물학회지
2019 .04
새싹삼 발효주의 발효기간 중 이화학적 특성 및 진세노사이드 함량변화
Food Science and Preservation
2018 .10
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