지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
오존 가스 처리에 의한 새싹삼(Panax ginseng) 진세노사이드 함량 증대
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Comparative Analysis of 21 Ginsenosides of Sprout Panax Ginseng and Fermented Sprout Ginseng using Ultra High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Elevated Temperature on Growth and Ginsenoside Contents of Korean Ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Change of Growth, Ginsenosides and Physical Properties of Sprout Ginseng Growing by LED Irradiation Time
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Effects of Abiotic Factors on the Growth and Ginsenoside Content of Panax ginseng Roots
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Effects of Nutrient Solution Concentration on Growth and Amount of Ginsenoside of 2-Year-Old Ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) Cultured by Hydroponic System
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
새로운 추출방법에 의한 백삼 가공품의 진세노사이드 함량 분석
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
산양삼 전초의 숙성과 발효 중 진세노사이드 함량과 생리활성 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Bioconversion of Ginsenoside in Fermented Korean Ginseng (Panax Ginseng C.A Meyer) Aerial Parts Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
수확 전 UV-A 및 UV-B LED의 추가 조사에 의한 새싹삼의 진세노사이드 함량 변화
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Growth and Ginsenoside Content in Different Parts of Ginseng Sprouts Depending on Harvest Time
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
숙성 흑율피의 품질 특성 및 항산화성
한국식품영양과학회지
2017 .03
A Study Method for Manufacturing of Effective Ginsenoside Containing Korea Black Ginseng (Panax ginseng C. A Mayer)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
유산균 발효 새싹인삼 첨가 약주의 품질 특성
Food Science and Preservation
2022 .04
Comparison of the Growth Characteristics and Ginsenoside Content of 4-Years-Old Ginseng Selected Lines
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
필름포장과 가스조성이 새싹인삼 품질특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
숙성기간이 다른 강원도 재래식 된장의 품질 특성 및 산화 안정성
한국식품영양과학회지
2021 .01
Growth Response of Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) and Changes of Ginsenoside Composition by Foliar Application
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
새싹인삼 분말 열수추출물의 유식품 적용 연구
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
0