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The Studies of Characteristics of Anthocyanin in Opuntia ficus-indicaits and Opuntia Humifusa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimal extraction conditions for improving polyphenolic contents of ethanol extracts of Opuntia humifusa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of the Opuntia humifusa on Loperamide Induced Constipation in the Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Bioconversion of Flavonoid Glycones to Aglycones in Opuntia humifusa Stem by Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
보검선인장과 저단선인장의 열매와 줄기 영양성분 조성
한국식품영양학회지
2016 .10
손바닥선인장(백년초, 천년초) 열매의 외관 및 성분특성 연구
Food Science and Preservation
2016 .10
천년초 줄기의 수확 시기 별 외관 및 성분 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
유자(Citrus junos) 과육 및 과피 첨가 발효에 따른 천년초(Opuntia humifusa)의 이화학적 특성 및 기능성 변화
Food Science and Preservation
2021 .08
마그네슘과 항산화제가 풍부한 손바닥 선인장 천연초의 건강증진 효과
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Isolation of Anti-Metastatic Polysaccharide from Fermented Ginseng Leaves and Its Chemical Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
STUDY ON THE POLYSACCHARIDES EXTRACTED BY ENZYME HYDROLYSIS FROM LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Anti-diabetic Effect of Opuntia humifusa Extracts in Diabetic db/db Mice
한국약용작물학회지
2024 .08
Modulation of Hepatic Phase I Drug Metabolizing Enzymes by Opuntia ficus indica in Postmenopausal Animal Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Immunological Activity of Opuntia ficus-indica cladodes Fermented by Bacillus subtilis on RAW 264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Enhancement of Antigen-Specific Immune Response by Administration of Polysaccharide Purified from Fermented Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect on the Emulsification Stability and Quality of Emulsified Sausages Added with Wanggasi-Chunnyuncho (Opuntia humifusa f. jeollaensis) Fruit Powders
Food science of animal resources
2019 .01
Immunostimulating Activity and Intracellular Signaling Pathway of Polysaccharide from Fermented Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of High Value-added Materials Using Functional Microbial Resources from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Polysaccharide Purified from Fermented Barley on Innate Immune Cells and Anti-Metastatic Effect in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of High Value-Added Product Using Functional Microbial Resources Derived from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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