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Active Ingredients and Quality Characteristics of Corni fructus by Pre-drying Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
산수유(Corni fructus) 분획 추출물의 항산화 활성 및 RAW 264.7 대식세포에서 염증매개물질 억제 효과
Food Science and Preservation
2016 .12
Establishment of Optimum Manufacturing Conditions for Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidative Capacities and Physicochemical Properties of Yanggaeng Treated Corni Fructus Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Preparation and Quality Characterization of Sansuyu Jam Using Fresh Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Protective and Antioxidant Effects of Corni fructus against Bisphenol A-Induced Cytotoxicity in Leydig Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Muffin with Added Sansuyu (Corni fructus) fruit Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Inhibitory Effects of Corni Fructus on Testosterone-induced Benign Prostatic Hyperplasia in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Preventive Effects of Corni Fructus Water Extract on Oxidative Stress-Mediated Muscle Atrophy in C2C12 Mouse Skeletal Muscle Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Jelly Using Fresh Puree of Sansuyu (Corni Fructus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
산수유를 이용한 저당 산수유잼의 제조 및 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .02
Standardizing Methods of Process Sansuyu (Corni fructus) Products (2) - Changes in Quality Characteristics of Sansuyu Extract by Extracting Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Standardizing Methods of Process Sansuyu (Corni fructus) Products (1) - Changes in Quality Characteristics of Sansuyu Extract by Extracting Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Functional Food Ingredient for Immune-Enhancing Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-Oxidant and Cell Proliferation Effects of Bioactive Compounds Isolated from Corni fructus Treated with Pressurized-Steam on Osteoblast-Like MC3T3-E1 Cell Line
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Establishment of the Extraction Process by Evaluation of Morroniside, Loganin, and Cornin Contents of Sansuyu (Corni fructus) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Studies for Immune Cell-Enhancing Effect by Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Immune Enhancing Effect of Sesame Meal Extract According to Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
산수유 추출물을 강화한 기능성 젤리의 품질 평가
산업식품공학
2022 .11
The Composition of Dietary Fiber, Crude Fiber, Free Sugar, and Amino Acid on the Pulp, Outer Skin and Puree of Corni fructus Fruit"s
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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