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Effects of Solar Salts Aged for Different Periods on Oxidative Stress in Sprague-Dawley Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of mineral-rich solar sea salt and bamboo salt on renal fibrosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Ameliorative Effects of Mineral-Rich Solar Sea Salt and Bamboo Salt on Endothelial Dysfunction of Blood Vessel in Dahl Salt-Sensitive Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Mineral-rich Solar Sea Salt and Bamboo Salt Mitigate Mitochondrial Dysfunction of Brain Tissue in D-Galactose-induced Aging Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Diversity of Halophilic Archaea in Solar Sea Salts aged with Different Storage Methods and Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Mineral-Rich Solar Salt and Roasted Salts on Vascular Calcification in Adenine-induced Uremic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
Modulating effects of diets containing mineral-rich sea salt or bamboo salt diets on cuprizone-induced rat model of multiple sclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-Obesity Effects of Solar Salt Prepared from Concentrated New Sea Water on High Fat Diet Induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effects of various salts on ligature-induced periodontitis in rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Protective effects of pectolinarin against Aβ25-35-induced oxidative stress and cognitive impairment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of SHP01 on Hepatic Oxidative Stress and Thrombosis in High Fat Diet-Induced Obese Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
천일염의 품질
식품산업과 영양
2018 .12
Transcriptome sequencing and comparative analysis of differentially expressed genes in the roots of Musa Paradisiaca under salt stress
Plant Biotechnology Reports
2021 .01
Transcriptome analysis of rice‑seedling roots under soil–salt stress using RNA‑Seq method
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
Changes in Microbiological Contamination of low salt Kimchi During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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