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소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Effects of mineral-rich solar sea salt and bamboo salt on renal fibrosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Ameliorative Effects of Mineral-Rich Solar Sea Salt and Bamboo Salt on Endothelial Dysfunction of Blood Vessel in Dahl Salt-Sensitive Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
Mineral-rich Solar Sea Salt and Bamboo Salt Mitigate Mitochondrial Dysfunction of Brain Tissue in D-Galactose-induced Aging Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical properties analysis of bamboo salt on chicken emulsion sausage
한국축산학회지
2020 .01
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
리포좀 코팅 소금이 첨가된 식빵의 물성과 짠맛에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Gender differences in gut health and immunity of aged mice fed high salt diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antimicrobial Activity of bamboo salt against Streptococcus mutans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Change on Mineral Contents of Solar Sea Salts According to Storage Period and Their Effects on Oxidative Stress in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of reducing sodium chloride based on the sensory properties of meat products and the improvement strategies employed: a review
한국축산학회지
2021 .01
천일염의 품질
식품산업과 영양
2018 .12
Preventive Effects of Bamboo Salts on Alzheimer"s Disease in D-Galactose-Induced Aging Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of various edible salts on tight junctions of blood-brain barrier and gut
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-Obesity Effects of Solar Salt Prepared from Concentrated New Sea Water on High Fat Diet Induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Diversity of Halophilic Archaea in Solar Sea Salts aged with Different Storage Methods and Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in Quality of Fermented Salted Guts of Hairtail by High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of Salt Tolerance in Six Korean Hosta Species to Deicing-Salt CaCl₂
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
새우젓갈의 숙성온도 및 식염농도가 위생품질인자의 변화에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
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