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Development of Production and Storage Technology for Vegetable Transplants
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
영상과 생체정보를 이용한 시설 과채류의 모니터링
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
LED 접목묘 활착실 이용 실태 조사
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
황사(미세먼지)에 의한 일사량 감소가 시설과채류의 수량 및 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
접목로봇의 고추묘 접목 효율성 비교
시설원예·식물공장
2015 .06
Development of Beta Distribution Model Based on Average Daily Temperature for Grafted Tomato Transplants after Grafted Union Formation
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Current evidence on the association between intake of fruits and vegetables and chronic diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
시설 과채류의 무토양 재배 시 정밀 관수제어를 위한 배지 종류별 수분이동 특성조사 비교
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Optimization of Light and Air Temperature Condtions to Produce Grafted Transplants of Fruit Vegetables in a Closed Transplant Production System with White LEDs
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Mineral and Ash Contents of Fruits and Vegetables in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Non-chemical Control for Growth and Development of Fruit Vegetable Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Growth Response of Several Vegetables as Affected by Light Quality for the Production of Uniform Seedlings Applicable to Grafting Robots
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Valuation of pollination service in major fruit and vegetable crop production in Korea : Current and future direction
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Facilitators and barriers to fruit and vegetable intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
용과의 접목에 미치는 온도와 접수크기의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
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