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Abstract
1. 서론
2. 본론
3. 요약
참고문헌
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2017 .06
Future of Bioplastics for Functionalized Food Packaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
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Case studies of sustainable packaging solutions for health functional foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Present and Future of Food Packaging Technology and Industry Toward Net-Zero
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2022 .10
Studies on Surface Treatment Methods using Antimicrobial Agents for Food Packaging Paper
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Standard Analysis of Nanomaterials and Antimicrobial Test of Nanomaterials-Applied Films and Bottles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development in Food Packaging Technology (HMR Industry)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characterization of Metal Oxide Nanoparticles in Applied Food Packaging Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Use of Tenax<sup>®</sup> as a Simulant in the Migration Testing of Paper and Board, and Packaging Materials for Dry Foods and Foods Heated at Ultra-high Temperature
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Applications of Electrospun Nanofibers in Food Packaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Packaging of dairy products : an overview
식품저장과 가공산업
2016 .12
해충유입 방지를 위한 방충포장기법의 연구 동향 및 전망
식품과학과 산업
2017 .06
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2017 .06
Antimicrobial Effect of Vetiver Oil and Its Applications on Active Packaging
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Effect of Several Packaging and Pre-treatment on the Quality of Grapes during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
지능형 식품 포장용 지시계 적용 연구 및 사례
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
골판지 포장지의 알루미늄 코팅이 팽이버섯의 저온저장 중 품질 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2024 .08
Quality characteristics according to storage period by potato packaging material type
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Processed foods developed from a new broccoli variety grown in Jeju Island and effective packaging methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
식품 포장용지를 위한 천연항균제 적용성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
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