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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
In-vitro meat: a promising solution for sustainability of meat sector
한국축산학회지
2021 .01
기후학적 물수지를 적용한 기후변화에 따른 농업기상지표 변동예측의 불확실성
한국농공학회논문집
2015 .01
A qualitative study on the consumption experiences of plant-based meat alternatives: Focusing on consumers in South Korea and the United States
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
An Overview of Meat Industry in Sri Lanka: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2016 .01
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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Korean Journal of Agricultural Science
2021 .03
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
Is biochar a Major Material that Can Response to Climate Change?
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
기후변화에 따른 동해안 어촌어업의 실태 및 인식에 관한 연구
수산해양교육연구
2018 .04
준이상수요체계(AIDS)를 이용한 육류에 대한 수산물의 소비 대체 가능성 연구
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2022 .12
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
State of the Art of Cultivated Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식육 및 육가공 산업에서의 육류 대체 식품 및 소재의 활용
축산식품과학과 산업
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