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Natural Variation in Gene Expression of Carotenoid Cleavage Dioxygenase Contribute to Changes of Fruit Color and Flavor Volatiles
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Candidate Gene Analysis of Carotenoids Synthesis in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
Candidate Gene Analysis of Carotenoids Synthesis in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Antioxidant Constituents and Carotenoids Compound in Different Colored Mini Sweet Pepper Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Carotenoids Profiling to Infer Genetic Determinants of Tomato Fruit Colors
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Inferring the Genetic Determinants of Fruit Colors in Tomato by Carotenoid Profiling
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Correlation of Carotenoids Content and ASTA Values in Capsicum chinense Genetic Sources
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Carotenoids: Therapeutic Strategy in the Battle against Viral Emerging Diseases, COVID-19: An Overview
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .09
Effect of Inter-lighting using Red + Blue LEDs with Far-red LED on Fruit Quality and Carotenoid Content of Red and Yellow Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Identification of Novel Loci for Plant Architecture in Pepper (Capsicum annuum)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Carotenoid cleavage dioxygenase 4 (CCD4) cleaves β-carotene and interacts with IbOr in sweetpotato
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Genome Analysis Characterization and Expression Analysis of Receptor like Proteins in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Comparison of Chemical Compounds, Antioxidant Activity and Carotenoids Contents of Marketable and Unmarketable Sweet Pepper Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Genetic Dissection of Immature Fruit Color in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
고추 유전자원의 카로티노이드 조성 및 ASTA color 지수 분석
한국육종학회지
2015 .01
STAY-GREEN Controlling Brown Fruit Color, Leaf Senescence and Fruit Shelf-Life in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Identification of Candidate Genes Controlling α-glucosidase Inhibitory Activity in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Morphological, Physiological Features and Antioxidants Activities of Pepper (Capsicum annuum) in Low Temperature Stress
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
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