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Identification of Antifungal Substances of Lactobacillus sakei subsp. ALI033 and Antifungal Activity against Penicillium brevicompactum Strain FI02
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Current prospects of mushroom production and industrial growth in India
한국버섯학회지
2018 .01
Factors Influencing the Consumption of Wild and Cultivated Mushroom Species in Southwestern Nigeria
Journal of forest and environmental science
2020 .01
액체종균으로 배양된 느타리버섯(Pleurotus ostreatus)의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국버섯학회지
2019 .01
Introduction of the representative mushroom cultivars and groundbreaking cultivation techniques in Korea
한국버섯학회지
2016 .01
Percieved Benefits and Knowledge Level of Mushroom Farmers Towards Mushroom Production in Selected Local Governments Area, Oyo State, Nigeria
Journal of forest and environmental science
2024 .09
Isolation, physicochemical characterization, and biological activity of inotodiol from Chaga mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
버섯원물과 버섯 추출물 그리고 버섯 유래 화합물을 포함한 식품과 기능성식품
한국버섯학회지
2017 .01
새송이버섯, 팽이버섯 열수추출물의 항산화 및 항암 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
버섯 수확 후 배지의 산업적 활용
한국버섯학회지
2019 .01
느타리 병버섯 재배사 원격환경 모니터링 및 제어시스템 개발
한국버섯학회지
2017 .01
약용버섯과 식용버섯의 건조방법에 따른 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
버섯 산업의 발달 동향
한국버섯학회지
2016 .01
갈색양송이 인지도 제고를 위한 소비 성향 분석
한국버섯학회지
2019 .01
경북지역 양송이버섯(Agaricus bisporus) 생산 감소 원인 연구
한국버섯학회지
2015 .01
Variation of vitamin B6 contents in mushroom cultivars by food processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of ZnO Particle on Physical Properties and Antifungal of Paper
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Isolation and Identification of Antifungal Metabolites from a Soil-born Microbe against Fusarium fujikuroi
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
Isolation and characterization of candidate probiotics from fisheries products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
The Development of Oral Solid Formulation using the extraction of Mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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