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2017 .10
Evaluation of Pollen Characters on Hydrangea Macrophylla, Hydrangea Paniculata, Hydrangea Arborescens
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
삽목 조건이 탐라산수국(Hydrangea serrata f. fertilis Nakai)의 발근과 초기생장에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Beauty-From-Within: Nature-Inspired Skin and Body Care
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
조림지 시비 처리에 따른 리기다소나무 벌채지 내 식재 6년 후 느티나무 조림지 토양 및 조림목 생장 특성
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2019 .01
Comparison of components of total phytochemicals of Korean seaweed extracts
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2022 .10
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2017 .05
The anti-cancer effect by phytochemical in B16F10 cell
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2021 .10
Phytochemical profiles of Roots of Buckwheat Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Gamma-ray Irradiation in Plant Morphology of Hydrangea macrophylla
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Development of Interspecific Hybridization Among the Species of Hydrangea Through Ovule Culture
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Phytochemical Modulation of Skin Inflammation
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에탄올 농도에 따른 미나리 추출물의 영양성분 변화
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수국 교배 조합에 따른 화서와 잎모양의 유전
화훼연구
2021 .12
Effect of Genotypes and Maturity Stages on Phytochemical Constituents and Antioxidant Activities in Tomatoes, and Selection of Functional Genotypes
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2017 .10
Anti-Cancer Effects of Phytochemical A against B16F10 Melanoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Free radical scavenging activities, immune-enhancing effects and phytochemical constituents from the different parts of Elaeagnus umbellata
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of phytochemical library for healthy functional ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Hydrangea Serrata tea enhances running endurance and skeletal muscle mass
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2019 .10
Identification of Phytochemical Constituents from Polar Fractions of Filipendula glaberrima
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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