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이용수
2018
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Role of Dietary Antioxidant Polyphenols in Human Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
In vitro Effects of Dietary Polyphenols on Human Fecal Microbiota and Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Variation of Antioxidant Activity, Contents of Polyphenol and Flavonoid in Carrot Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Comparison of Antioxidant Activity and Antibacterial Effect of Green Tea Leaf and Moringa Leaf Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Quality characteristics and Antioxidant Activities of Organic and Conventional Perilla Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activities and Polyphenol Contents of Freeze Dried Aronia on Extraction Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Ethanol Extract of Polyphenol-rich Barley leaf on Differentiation of 3T3-L1 Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Estimation of Leaf Area of Paprika with Leaf Length, Leaf Width, and Node Number using Regression Model and Artificial Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Antioxidant Activity of Persimmon Leaf Extracts Collected from April to September
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
아로니아 잎의 성숙도에 따른 항산화 물질 조성 및 항산화 능력
한국식품과학회지
2021 .04
Development of Polyphenol-Based Functional Materials for Improving Cognitive Impairment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 팥 육성계통의 잎과 종실의 무기질 및 항산화 특성 비교
한국식품영양학회지
2022 .12
Comparison Study of Three Varieties of Red Peppers in Terms of Total Polyphenol, Total Flavonoid Contents, and Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Enzymatic De-glycosylation of Polyphenol Glycosides in Mulberry Leaf and Fruit Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Growth characteristics and antioxidant activity of domestic calla lily (Zantedeschia aethiopica)
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .06
Estimation of Leaf Area through Multiple Regression Analysis based Leaf Length and Width on the Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 화장품 소재 특성
한국식품영양과학회지
2018 .03
잎들깨 품종에 따른 추출물의 항산화 활성 및 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2022 .12
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