지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[Erratum] Instant noodle consumption is associated with cardiometabolic risk factors among college students in Seoul
Nutrition Research and Practice
2018 .04
Instant noodle consumption is associated with cardiometabolic risk factors among college students in Seoul
Nutrition Research and Practice
2017 .06
Instant noodle consumption is associated with cardiometabolic risk factors among college students in Seoul
Nutrition Research and Practice
2017 .06
우리나라 사찰의 국수 이용 현황에 관한 연구
한국생활과학회지
2017 .12
난소화성 말토덱스트린을 첨가한 기능성 글루텐 프리면의 이화학적 품질 특성
동아시아식생활학회지
2015 .08
Erratum to: Phylogenetic Diversity of Dominant Bacterial and Archaeal Communities in Plant-Microbial Fuel Cells Using Rice Plants
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
성인 남녀에서 라면 섭취에 따른 대사적 지표 평가 : 2013~2014 국민건강영양조사 자료를 이용하여
Journal of Nutrition and Health
2016 .08
Determination of capsaicinoid in the instant-noodle(Ramyun) soup base and commercial sauce using LC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2022 .05
Erratum to “Integrative Literature review of nursing performance in Korea”
한국데이터정보과학회지
2021 .09
자색당근 분말을 첨가한 국수의 품질특성
한국지역사회생활과학회지
2022 .11
Regional disparities in the associations of cardiometabolic risk factors and healthy dietary factors in Korean adults
Nutrition Research and Practice
2020 .10
Regional disparities in the associations of cardiometabolic risk factors and healthy dietary factors in Korean adults
Nutrition Research and Practice
2020 .10
Erratum: Factors associated with anemia among female adult vegetarians in Malaysia
Nutrition Research and Practice
2020 .06
Erratum: Factors associated with anemia among female adult vegetarians in Malaysia
Nutrition Research and Practice
2020 .06
Erratum to “A meta-analysis for the effectiveness of programs for promoting family resilience in Korea”
한국데이터정보과학회지
2019 .09
Erratum: 레이저 스크라이빙 공정을 이용한 디자인된 그래핀의 패턴 합성
새물리
2019 .07
정오표
지구물리와 물리탐사
2016 .01
정오표 (ERRATUM)
대한화학회지
2015 .04
정오표 (ERRATUM)
대한화학회지
2015 .02
과육이 포함된 무즙으로 반죽한 국수의 품질특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
0