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Identification of Pseudomonas syringae pv. syringae causing bacterial leaf spot of watermelon
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Transcriptomic analysis of 36 effectors of Pseudomonas syringae pv. tomato DC3000 in in vitro conditions
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
‘신화’ 배에서 발생한 세균성 꽃썩음병 발생 보고
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Influence of HopA1 on the virulence of Pseudomonas cichorii JBC1 and Pseudomonas syringae pv. tomato DC3000
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Pseudomonas syringae에 의한 배나무가지마름병의 발생 보고
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Nitric oxide-induced AtAO3 differentially regulates plant defense against Pseudomonas syringae pv. tomato in Arabidopsis thaliana
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Pseudomonas syringae pv. syringae에 의한 애호박 세균점무늬병 방제를 위한 약제 선발
농약과학회지
2015 .06
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
GABA (γ-Aminobutyric Acid) transaminase T3 of Pseudomonas syringae pv. tomato DC3000 may suppresses repressed bacterial virulence by excess GABA in Arabidopsis thaliana
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
BES를 이용한 연동형 온실의 냉 · 난방 부하 산정 및 PV 시스템 발전 성능 분석
시설원예·식물공장
2017 .10
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Sensitivity of Pseudomonas syringae to Bovine Lactoferrin Hydrolysates and Identification of a Novel Inhibitory Peptide
한국축산식품학회지
2016 .01
Evaluation of barley to replace milk by-product in weaning pig’s diet
한국축산학회지
2019 .01
Near Infrared Treatment Effect on Young Barley Leaf Growth
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
Characteristics of Barley Powder with Different Varieties During Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Characteristics of Barley with Different Varieties and Degree of Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in Quality Characteristics of Barley depending on Cultivars and Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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