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비접촉식 저온 대기압 면방전 플라즈마를 이용한 저장 ‘세토카’ 감귤의 선도유지 효과
Food Science and Preservation
2016 .12
Quality Characteristics of paprika mixed jam with different colored paprika
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
플라즈마 처리 후 수확후산물의 품질안전성 영향평가
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Postharvest Quality Characteristics are Affected by Grading of Fruit Marketability in Paprika (Capsicumannuum L.) Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Water Content Change Characteristics of Above-Ground Part of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Effect of Plasma Activated Water on the Postharvest Quality of ‘Siberia’ Lily
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
비열 플라즈마의 저장 중 양파 병해 억제 효과
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
A Potential Marine Natural Antimicrobial Agent against Pathogenic Bacteria of Human Skin
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Application of Hyperspectral Imaging Technique for Postharvest Management
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant potential of paprika (Capsicum annuum L.) wine
한국식품과학회지
2019 .12
Plasma-based organism evaluation equipment using atmospheric-pressure plasma jets: Efficacy for controlling insect pests
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Effect of Artificial Light on Anticancer Compound of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Postharvest technologies for fruits and vegetables in South Asian countries : a review
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
파프리카 증산억제를 위한 예냉 및 저장상자 개발
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Analysis of quality characteristics of paprika low-sugar beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Major Trends in African Postharvest Technology and Technical Support Direction
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Characteristics in the components of the paprika by drying methods
Food Science and Preservation
2017 .07
Tools for Cut Flower for Export: Is It a Genuine Challenge from Growers to Customers?
화훼연구
2020 .01
토마토와 파프리카의 포장실태조사 및 포장재 종류에 따른 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .04
Transpiration Profile in a Whole Paprika Plant by Using 3-D Optical Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
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