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Protective effects of biofilms on Bacillus cereus spores against wet and dry heat treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Stainless steel 표면의 Bacillus licheniformis biofilm 형성에 대한 aqueous chlorine dioxide와 UV-C의 제어 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Substratum attachment location and biofilm formation by Bacillus cereus: Effect on biomass production and sporulation in different growth conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of noble Biomarkers for Classification of Bacillus cereus group species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
DEVELOPMENT OF BIOFILM OF Bacillus cereus FOR ORAL IMMUNESTIMULATION OF Litopenaeus vannamei
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Bacillus cereus가 선택적으로 제거된 볏짚유래 스타터를 이용한 청국장의 제조 및 품질특성
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Inhibitory Effect of Acid Treatment on the Growth of Bacillus cereus in Cooked Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
장수지역 전통된장의 미생물 군집 및 바실러스 세레우스 길항 효과
한국식품영양과학회지
2016 .07
즉석섭취식품인 도시락에서의 설사형 Bacillus cereus의 예측 모델 개발 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antagonistic Activity of Streptomyces spp. Biofilms Formed on Stainless Steel against Listeria monocytogenes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
INFLUENCE OF SODIUM CHLORIDE ON THE REDUCTION OF Bacillus cereus ON SHRIMP Jeotgal STORED AT 10 AND 20°C
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Contamination patterns and molecular typing of Bacillus cereus in fresh-cut vegetable salad processing
Applied Biological Chemistry
2016 .01
약수터 음용도구의 Bacillus cereus 분포 및 독소 특성
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Profiles of Toxin Genes and Antimicrobial Susceptibility of Bacillus cereus Isolated from Commercial Jeotgals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-biofilm effects of chitosan-derivative compounds against biofilms formed by food pathogenic bacteria
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Mitigation of bacterial biofilm by manipulation of biofilm development mechanisms using ginger ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
즉석섭취식품 도시락에서 Clostridium perfringens와 Bacillus cereus의 정량적 미생물 위해 및 관리 평가
한국식품영양과학회지
2020 .09
Cloning of Genes for Single Chain Antibody Fragments of Anti-Bacillus cereus Antibodies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Microbial Safety Evaluation of Enzyme Foods in Korea : Occurrence of Mycotoxins and Detection Levels of Bacillus cereus and Escherichia coil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Biochemical property identification of 10 strains of Bacillus thuringiensis and 10 strains of Bacillus cereus (7 strains of non-emetic and 3 strains of emetic type) by API test
한국식품과학회지
2020 .12
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