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한국식품위생안전성학회지
2015 .01
국내 테이크아웃 종이컵의 재활용성 실태조사
펄프·종이기술
2021 .04
Toxin gene and antibiotic resistance of Staphylococcus aureus and Bacillus cereus isolated from kitchen cleaning tools in child care centers
Food Science and Preservation
2022 .07
Development of noble Biomarkers for Classification of Bacillus cereus group species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Profiles of Toxin Genes and Antimicrobial Susceptibility of Bacillus cereus Isolated from Commercial Jeotgals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Contamination patterns and molecular typing of Bacillus cereus in fresh-cut vegetable salad processing
Applied Biological Chemistry
2016 .01
장수지역 전통된장의 미생물 군집 및 바실러스 세레우스 길항 효과
한국식품영양과학회지
2016 .07
Bacillus cereus가 선택적으로 제거된 볏짚유래 스타터를 이용한 청국장의 제조 및 품질특성
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
광주지역 유통 채소류의 Bacillus cereus 오염실태 및 독소 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Hurdle Approach to Control of Bacillus cereus Biofilms on Stainless Steel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Inhibitory Effect of Acid Treatment on the Growth of Bacillus cereus in Cooked Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
즉석섭취식품 도시락에서 Clostridium perfringens와 Bacillus cereus의 정량적 미생물 위해 및 관리 평가
한국식품영양과학회지
2020 .09
즉석섭취식품인 도시락에서의 설사형 Bacillus cereus의 예측 모델 개발 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
INFLUENCE OF SODIUM CHLORIDE ON THE REDUCTION OF Bacillus cereus ON SHRIMP Jeotgal STORED AT 10 AND 20°C
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Cloning of Genes for Single Chain Antibody Fragments of Anti-Bacillus cereus Antibodies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Biochemical property identification of 10 strains of Bacillus thuringiensis and 10 strains of Bacillus cereus (7 strains of non-emetic and 3 strains of emetic type) by API test
한국식품과학회지
2020 .12
음주 여부에 따른 원주지역 남자대학생의 건강상태와 식습관 조사
대한영양사협회 학술지
2016 .01
30~40대 여성의 음주 여부에 따른 신체적 특징, 혈액성상, 영양소 섭취량 비교 - 국민건강영양조사(2008~2015년)에 기초하여 -
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Bacillus cereus에 대한 actinonin의 항균 효과
한국식품과학회지
2016 .12
Recyclability of Cup Papers
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
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