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신육성 품종인 피크닉 (Picnic; Malus pumila Mill.) 사과의 기능성
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
수관하부 다공질필름(Tyvek®)과 차광망 피복에 의한 ‘피크닉’품종의 과경부열과에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
The Influence of Hand, Chemical and Mechanical Flower Thinning on the Fruit Set and Fruit Quality of the ‘Picnic’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Functional properties of newly breed Picnic apple (Malus pumila Mill.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Mechanical Defoliation on Fruit Skin Color and Anthocyanin Contents of ‘Picnic’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Effects of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Treatment on Fruit Quality Attributes and Cell Wall Metabolism in ‘Picnic’ Apple during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Effects of 1-methylcyclopropene (1-MCP) Application on Fruit Quality Attributes in ‘Arisoo’ and ‘Picnic’ Apples during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Fungicide spray program following the CODEX MRLs on newly bred cv. Picnic apple
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .04
Effects of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Treatment on Fruit Quality and Targeted Metabolomics in ‘Hongkum’ and ‘Picnic’ Apples during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Effects of Salicylic acid (SA) and 1-methylcyclopropene (1-MCP) Treatments on Fruit Quality of ‘Arisoo’ and ‘Picnic’ Apples during Ambient Temperature Storage
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
사과 ‘피크닉’ 품종의 엽과비에 따른 수체 생장 및 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effects of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Treatment on Fruit Quality, Cell Wall Materials, and Major Targeted Metabolites in ‘Hongkum’ and ‘Picnic’ Apples during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Antioxidant activities of apple extracts at various condition from different origins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
대목이 국내 육성 신품종 ‘피크닉’의 수체 생장과 과실품 질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Selection of Apple Cultivars Suitable for Apple Peel Extract as Natural Color Materials
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Estimated Optimum Range of Leaf Mineral Content in ‘Fuji’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Estimated Critical Levels of Leaf Mineral Content in ‘Gamhong’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
‘피크닉’ 사과의 엽과비가 과실특성 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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