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Effects of Cold Stress on Transcripts and Metabolites in Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Inhibitory Effect of Fermented Tatary Buckwheat (Fagopyrum tataricum) on Adipocyte Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison in Antioxidant Activity of Tatary Buckwheat (Fagopyrum tataricum) Depends on Growth Period and Organ
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Effect of ethanol extract of Fagopyrum Tataricum on Cholesterol and Lipid Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Metabolite Changes on Cold Response in Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Genetic Analysis of Fagopyrum Esculentum and F. Tataricum Using Nuclear Ribosomal ITS Sequences
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
쓴메밀(Fagopyrum tataricum)의 화학적 처리를 통한 플라보노이드 변환이 항산화 및 기능성 효과 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
단메밀과 쓴메밀의 ITS 염기서열 기반 식별마커
한국유기농업학회지
2018 .01
Changes of Antioxidant Activity as affected by cultivation period in Buckwheat (Fagopyrum species) sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Effects of Ozone on Metabolites and Related Biosynthetic Genes in Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Effects of Copper on Seed Germination and Seedling Growth of Buckwheat (Fagopyrum esculentum)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .05
Some aspects of flavonoid biosynthesis and accumulation in buckwheat plants
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Potential Applicability of the Buckwheat (Fagopyrum esculentum) to the Phytoremediation of Soils Contaminated with the Cadmium
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .10
Use of Underwater Plasma Activated Water for Seed Sterilization in Buckwheat Sprout Production
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of Electrolyzed Water and SHS(Super heated steam) Treatment for Reducing Microorganism on Wheat Sprout and Buckwheat Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
품종에 따른 국내산 및 중국산 메밀의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .04
Bioactivity of Korean Fagopyrum esculentum (Buckwheat) Pollen Grain Collected by Honey Bee, Apis mellifera
한국양봉학회 학술대회 자료집
2017 .10
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Physicochemical and Bioactive Properties of Buckwheat Influenced by Germination Process for the Preparation of Buckwheat Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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