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단메밀과 쓴메밀의 ITS 염기서열 기반 식별마커
한국유기농업학회지
2018 .01
Evaluation of Quality Characteristics of Korean and Chinese Buckwheats by Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical and Bioactive Properties of Buckwheat Influenced by Germination Process for the Preparation of Buckwheat Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Some aspects of flavonoid biosynthesis and accumulation in buckwheat plants
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
일반 메밀과 쓴 메밀 제분 분획 별(milling fractions) 추출물의 산화방지 효과
한국식품과학회지
2018 .10
Phytochemical profiles of Roots of Buckwheat Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Functional Food Product for the Reduction of Body Fat Using Tartary Buckwheat Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Diversity study of common buckwheat germplasm in the Republic of Korea using GBS
Plant Biotechnology Reports
2022 .12
방사선 처리가 메밀 종자 수확에 미치는 영향
농업생명환경연구
2021 .01
Study on Chemical Components of the Jeju Buckwheat according to Germination Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
루틴 강화 메밀소재의 기능성 원료 가능성
식품산업과 영양
2017 .12
메밀 에탄올 추출물의 항비만 활성
식품산업과 영양
2017 .12
Isolation and Characterization of Novel Probiotic Strains of containing Rutin Biosynthetic Pathway Genes from Buckwheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Phenolic Compound Extraction from Buckwheat Leaves by Subcritical Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
제2형 당뇨 동물모델에서 일반메밀과 쓴메밀의 항당뇨 효과 비교
한국식품과학회지
2022 .02
Fagopyrin F: A Novel Photosensitizer from Buckwheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
메밀속성장 및 시판된장의 품질특성
산업식품공학
2016 .01
Use of Underwater Plasma Activated Water for Seed Sterilization in Buckwheat Sprout Production
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effects of Cold Stress on Transcripts and Metabolites in Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
메밀분말을 첨가한 닭고기 소시지의 품질 특성
한국가금학회지
2017 .06
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