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LPS로 유도된 대식세포 RAWBlueTM에서 온주밀감 미숙과의 염증 관련 전사인자 NF-κB와 염증관련 단백질 iNOS, COX2 발현 억제 효과
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Anti-inflammatory effects of phospholipid from Arctoscopus japonicas eggs by suppressing NF-κB and MAPKs activation in LPS-induced RAW264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Radioprotective Effect of Naringenin in BALB/c Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Phospholipid emulsions and its associated structure with liposome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The study on extraction of phospholipids from butter milk using various methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Cognitive Ability of Egg Yolk Phospholipid-Containing Complexes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Determination of Phospholipid Contents in subsidiary materials for infant formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Naringenin Suppresses UVB-induced Photoaging by Targeting ERK2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Naringenin Suppresses UVB-induced Photoaging by Targeting ERK2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Naringenin Reduces Development of Prostate Cancer by PI3K/ AKT and MAPK Signal Transduction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes in the Total Lipid, Neutral Lipid, Phospholipid and Fatty Acid Composition of Phospholipid Fractions during Pastirma Processing, a Dry-Cured Meat Product
한국축산식품학회지
2017 .01
Anti-inflammatory Effects of Korean Propolis Extracts on Raw264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Immune-stimulating Effect of Soybean Sprouts Extract on RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-inflammatory Effects of Domestic Rice Bran Oil in RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Immune-enhancing Activity of Polysaccharides Isolated from Ginseng Berry on RAW264.7 Macrophage Cells
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Antiinflammatory Activities of Green Tea : Lessons Learned from Preclinical Models of Nonalcoholic Fatty Liver Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Extrusion of Plant-based meat increases Immune-modulation effect in RAW264. 7 macrophages cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-oxidative and anti-Inflammatory activities of barley sprout extract in Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Bioactivity Screening for Antioxidant and Antiinflammatory Activities of Marine Microorganisms (Bacteria, Fungus, Microalgae) Collected in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Flavonoid의 HT-29 대장암세포 증식 억제 효과
한국식품영양과학회지
2015 .03
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