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Effect of Curcuma longa. L and Pueraria lobata Ohwi complex on activities of osteoblasts and osteoclast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Curcuma longa. L and Pueraria lobata Ohwi complex inhibits osteoclast differentiation pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Prevention of oxidative stress-induced apoptosis of C2C12 myoblasts by Pueraria lobata extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
덩굴잡초(칡)에 대한 제초활성 검토
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2016 .10
Curcuma longa L. Extracts Have Antioxidant Properties and Prevent NAFLD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Aqueous Extract from Curcuma longa L. Supplementation on Muscle Function in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protein tyrosine phosphatase 1B and α-glucosidase inhibitory activities of Pueraria lobata root and its constituents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Protective Effects of Pueraria lobata extracts on Dexamethasone-Induced Muscle Atrophy in C2C12 Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Turmeric ( Curcuma longa L.) extract enhances the immune response in RAW264.7
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Aqueous Extract from Curcuma longa L. on Exhaustive Exercise Capacity in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Curcuma longa L. Extracts on MIA-induced Animal Model of Osteoarthritis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Hot Water Extract from Curcuma longa L. on H₂O₂-Induced Oxidative Stress in C2C12 Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
베트남 칡(Pueraria lobata)의 성분분석 및 puerarin 추출 최적화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
PLS Prediction Modeling of Total Carotenoid Compounds Contents from FT-IR Spectral data Curcuma (Curcuma Longa L.) Tuber using Multivariate Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Protective effect of Curcuma longa L. extract on CCl4-induced acute hepatic stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Protective Effect of Curcuma longa L. on Alcoholic Fatty Liver in C57BL/6 Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Calycosin, a Potent Mushroom Tyrosinase Inhibitor Isolated from Pueraria lobata Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Curcuma longa L. Inhibits Free Fatty Acid-induced Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Fermentation of Pueraria lobata root and Glycine max (L.) Merrill Extracts to Enhance Estrogenic Efficiency in the Body
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimization of Extraction Conditions for Antioxidant Components Containing Curcuma longa (Turmeric) Leaves using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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